Från garageföretag till väletablerad totalentreprenör

Image

Auterra Infrastructure AB startades 2014 av John Zeylon, Thorbjörn Huxon och Fredrik Svensson under namnet Gamleby Mark & Bygg. 2015 ombildades företaget till Aktiebolag.

Från start bedrev företaget verksamhet främst i fiberbranschen men erbjöd även tjänster inom bygg- och anläggningsbranschen, markbyggnation och schaktarbeten.

Man anställde en Key account manager och med hans goda kontakter på fibersidan gick företaget över till att ta ett helhetsgrepp och bli totalentreprenör inom fiberbyggnation.
Vi har därefter knutit viktiga kontakter med uppdragsgivare såsom Telia, IP-Only och Kommuner.

2018 valde vi att byta namn till Auterra Infrastructure AB för att förmedla en tydligare bild av företagets tjänsteutbud och mål.

Sedan starten 2014 har vi vuxit kraftigt och är idag en etablerad totalentreprenör inom fiberbyggnation i Sverige och ett välkänt namn för markbyggnation i närområdet.

Frågor?

Varmt välkommen att kontakta oss om våra tjänster.

Kontakta oss

Auterra Infrastructure AB
Vallåkragatan 10
594 31 Gamleby

Epost: info@auterra.se
Tel: 0493 - 306 66

Om oss

Vi är ett modernt entreprenadföretag som levererar tjänster inom avloppsanläggning, schakt och anläggning samt helhetslösningar inom fiberbyggnation. Det som präglar oss och som är en bidragande faktor till vår framgång är den speciella anda som finns i företaget.

Med hjälp av våra erfarna och kompetenta medarbetare samt vår moderna maskinpark säkerställer vi att ni får bästa möjliga service och kvalitet på utfört uppdrag – vid varje givet tillfälle – till konkurrenskraftiga priser.

Image